Voorgerechts
-
Sint-Jakobsschelpen tartaar, avocado en mango, knapperige rijst 19.50€
-
Champignonragout, Naamse "petits-gris", perfect ei op 63°, dragonemulsie 21.00€
-
Terrine van wild, witloofconfituur en geroosterd briochebrood 19.50€
-
Brabantse fazantkroket ten) met biersaus en peperkoek 19.00€
-
Gebakken eendenlever. variates rond appel 22.00€
Hoofdgerechten
-
Geroosterde Sint-Jakobsschelpen, beurre blanc met cranberrygeur en prei-vichyssoise 31.00€
-
Hazenrug, Royale-saus, rode kool met gestoofde appels en zoete aardappelpuree 29.00€
-
Rode poonfilet, rozemarijnparfum jus, champignonmengeling en selderijgratin met Comte 32.00€
-
Traditionele zuurkool met 5 soorten vlees en aardappelpuree 34.00€
-
Everzwijnrug, rode vruchtenreductie, gebraiseerd witloof en aardappelbouchon 32.00€
Dessert
-
Sabayon met witbier en bosvruchten 12.00€
-
Witte chocoladefondant, mascarpone-ijs en kastanje anglaise 12.00€
"wintersgenot" Menu - 55€
AMUSE, VOORGERECHT, HOOFDGERECHT, DESSERT
Voorgerechts
- Sint-Jakobsschelpen tartaar, avocado en mango, knapperige rijst
- Of
- Champignonragout, Naamse "petits-gris", perfect ei op 63°, dragonemulsie
- Of
- Terrine van wild, witloofconfituur en geroosterd briochebrood
- Of
- Brabantse fazantkroket ten) met biersaus en peperkoek
- Of
- Gebakken eendenlever. variates rond appel
Hoofdgerechts
- Geroosterde Sint-Jakobsschelpen, beurre blanc met cranberrygeur en prei-vichyssoise
- Of
- Hazenrug, Royale-saus, rode kool met gestoofde appels en zoete aardappelpuree
- Of
- Rode poonfilet, rozemarijnparfum jus, champignonmengeling en selderijgratin met Comte
- Of
- Traditionele zuurkool met 5 soorten vlees en aardappelpuree
- Of
- Everzwijnrug, rode vruchtenreductie, gebraiseerd witloof en aardappelbouchon
Nagerechten
- Sabayon met witbier en bosvruchten
- Of
- Witte chocoladefondant, mascarpone-ijs en kastanje anglaise