BRASSERIE DE L'EXPO

Onze chef-kok stelt u de volgende suggesties voor

Voorgerechten:

Hindecarpaccio, Vijg en Gedroogd Fruit met Notenolie - 16,00 €

Fazantpastei en zijn Waldorfsalade, Gegrilde Toast - 14,00€

Frikassee van Boschampignons, Geklaarde Gepersilleerde Boter - 16,00€

Gebakken St. Jakobsvruchten/ Dieppe, Pompoenmousse en Veenbessenboter - 19,00€

Hoofdgerechten:

Gebraden Kalfszwezerikkenhart met Bosgeuren - 34,00€

Fazant op Brabantse Wijze, Natuuraardappelen - 1ct: 28,00€ / 2cts: 55,00€

Hazerug "Harlekijn", Herfstgarnituur - 1ct: 34,50€ / 2cts: 69,00€

Stoofpotje van Haas op Grootmoeders Wijze, Amandelaardappelen - 21,00€

De Choucroute Brasserie (6 soorten vlees) - 1ct: 27,00€

De Choucroute Royale (6 soorten vlees + hammetje) - 2cts: 60,00€

De Zeeuwse Mosselen:

Marinière - 26,00€
Witte wijn or Look - 27,00€
Witte wijn room or Look room - 28,00€