BRASSERIE DE L'EXPO

Onze chef-kok stelt u de volgende suggesties voor

Voorgerechten:

Carpaccio van Rode Bieten en Scampis,Vinaigrette met Curry ‘Madras’ - 17,00 €

Gebakken Eendelever,Gekonfijte Wortelen,Emulsie van Oude Porto - 15,00€

Kreeftenbisque met Oostendse Grijze Garnalen - 16,00€

Gek Slaatje van de Chef - 17,00€

Hoofdgerechten:

Gebakken Kalfslever,Shiitakeroom,Verse Pasta - 25,00€

Gegrilde Varkenspoot,Mosterdsaus,Sla en Frieten - 22,00 €

Risotto Carnaroli met Gevogeltelevertjes,Rucola en Parmezaan, Azijn uit Modena - 28,00 €

Verse Zalmbrandade,Fontein Waterkers,Coulis van Zachte Pepers -

De Zeeuwse Mosselen :
Marinière - 26,00€
Witte wijn or Look - 27,00€
Witte wijn room or Look room - 28,00€