BRASSERIE DE L'EXPO

Onze chef-kok stelt u de volgende suggesties voor

Voorgerechten:

Chiffonade van ‘Pata Negra’ Ham, Notensalade - 19,00 €

Ravioli van Kalfszwezerikken met ‘Petits Gris de Namur’, Boter van Sancerre met Bieslook - 18,00€

Houtduifborst in zijn Bouillon met Crosnes - 18,00€

St. Jakobsvruchten in de Boter Gebakken, met Witloof - 21,00€

Hoofdgerechten:

Tarbot let, Ovengebakken, Gembermousseline en Puree met Kruiden - 34,00€

Goudbrasem let op Vel Gebakken,Gekon jte Venkel, Natuuraardappelen - 29,00€

Gekon jte Eendebil, Groene Linzen ’Puy’ met Chorizo, Krielaardappelen - 26,00€

Mechelse Koekoek Warm Gerookt, Oesterzwammen met Dragonroom, Aardappelen ‘Aurore’ - 24,00€

Gegratineerd Hammetje met Mosterd, Worteltagliatelli, Aardappelkroketten - 26,00€

De Choucroute Brasserie (6 soorten vlees) - 1ct: 27,00€

De Choucroute Royale (6 soorten vlees + hammetje) - 2cts: 60,00€