BRASSERIE DE L'EXPO

Lunch van 17 tot 21 september

DE LUNCH (Voorgerecht en Hoofdgerecht ) - 17€
Hoodgerecht - 14€

Maandag

Voorgerecht:
Pompoenvelouté
of
Het Oesterbord

Hoofdgerecht:
Gegrilde rundssteak, champignons en hazelnoten

Dinsdag

Voorgerecht :
Zacht snoepje van geitenkaas en Serrano
of
Het Oesterbord

Hoofdgerecht :
Tagliata van kabeljauw, tomaten, parmezaan en rucola

Woensdag

Voorgerecht :
Tartaar van lauwe scampis, komkommer, koriander en koko's melk
of
Het Oesterbord

Hoofdgerecht :
Gelakt kalfsvlees, citroengras en gember, wok van groenten

Donderdag

Voorgerecht:
"Moelleux" van brocolis en basilicum, roomtruffels
of
Het Oesterbord

Hoofdgerecht:
Huisgemaakt gehaktballetjes, tomatensaus en linguini

Vrijdag

Voorgerecht :
Rundscarpaccio, jonge scheuten, salsa van geconfijten paprika's
of
Het Oesterbord

Hoofdgerecht :
"Fish and Chips" met tijm, huisgemaakt tartaarsaus